Sarıgazi Peyami Safa İlkokulu

Vizyon: Aklı ve bilimi kendine rehber edinen, ulusal ve evrensel değerleri önemseyen ve koruyan, kendine güvenen araştırmacı, katılımcı, değişim ve gelişime açık, bedensel, zihinsel ve sosyal açıdan yetişmiş, okulda öğrendiği bilgiyi günlük hayatında uygulayan, çevresiyle paylaşan, her bakımdan tam donanıma sahip bireyler yetiştiren örnek bir okul olmaktır.

Misyon: Atatürk ilke ve inkılâplarına bağlı, Türk milletinin milli, ahlaki ve kültürel değerlerini benimseyen, vatanını milletini seven, Öğrenmeyi kendine amaç edinmiş Bilgiyi ve teknolojiyi kullanabilen, bilimsel düşünceye açık, Sorumluluk bilincine sahip, kendi haklarını bilen ve kullanabilen Farklı düşüncelere hoşgörü ile yaklaşan Kişisel ve çevresel temizliği önemseyen Türk milletinin her anlamda gelişmesi için çaba harcayan bireyler yetiştirmek bizim en önemli amaçlarımızdır.

Başarılar: Okulumuz "bu benim eserim" proje yarışmasında Ankara finallerinde 2. olmuştur. İlçemizde bu yıl yapılan okullar arası çocuk oyunları liginde okulumuz ilçe takım birincisi olmuştur. Mehmet akif şiirleri ezbere okuma yarışması ilçe 3.sü Ayşenur Türk İlçe okullar arası Satranç yarışmasında İlçe 1.liği

Saatler: Başlama saati: 09:00 Bitiş saati: 14:40
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 2163131904

Belgegeçer - (216) 313 1904

WEB - https://peyamisafailkokulu.meb.k12.tr

Adres - Emek Mah. Sıvat Cad. Göl sokak No6 Sancaktepe/İSTANBUL

Adres - Emek Mah. Sıvat Cad. Göl sokak No6 Sancaktepe/İSTANBUL

Ulaşım Her ilçeden İ.E.T.T Otobüsleri ve dolmuşlar okul yakınından geçmektedir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz Sancaktepe/Sarıgazi merkezine araç ile 5dk mesafededir.