İSTANBUL / SANCAKTEPE - Sarıgazi Peyami Safa İlkokulu

2163131904
Emek Mah. Sıvat Cad. Göl sokak No6 Sancaktepe/İSTANBUL
Vizyon
Aklı ve bilimi kendine rehber edinen, ulusal ve evrensel değerleri önemseyen ve koruyan, kendine güvenen araştırmacı, katılımcı, değişim ve gelişime açık, bedensel, zihinsel ve sosyal açıdan yetişmiş, okulda öğrendiği bilgiyi günlük hayatında uygulayan, çevresiyle paylaşan, her bakımdan tam donanıma sahip bireyler yetiştiren örnek bir okul olmaktır.
Misyon
Atatürk ilke ve inkılâplarına bağlı, Türk milletinin milli, ahlaki ve kültürel değerlerini benimseyen, vatanını milletini seven, Öğrenmeyi kendine amaç edinmiş Bilgiyi ve teknolojiyi kullanabilen, bilimsel düşünceye açık, Sorumluluk bilincine sahip, kendi haklarını bilen ve kullanabilen Farklı düşüncelere hoşgörü ile yaklaşan Kişisel ve çevresel temizliği önemseyen Türk milletinin her anlamda gelişmesi için çaba harcayan bireyler yetiştirmek bizim en önemli amaçlarımızdır.
Başarılar
Okulumuz "bu benim eserim" proje yarışmasında Ankara finallerinde 2. olmuştur. İlçemizde bu yıl yapılan okullar arası çocuk oyunları liginde okulumuz ilçe takım birincisi olmuştur. Mehmet akif şiirleri ezbere okuma yarışması ilçe 3.sü Ayşenur Türk İlçe okullar arası Satranç yarışmasında İlçe 1.liği
Öğretim Şekli :Normal Öğretim
Başlama saati: 08.50 Bitiş saati: 14.25
Doğalgaz
ADSL (1 Mbit)
Her ilçeden İ.E.T.T Otobüsleri ve dolmuşlar okul yakınından geçmektedir.
Okulumuz Sancaktepe/Sarıgazi merkezine araç ile 5dk mesafededir.