İSTANBUL / SANCAKTEPE - Sarıgazi Peyami Safa İlkokulu

Ara

Veli Akademileri Projesi kapsamında Psikolog Sinem DURUSAL velilerimize seminer verdi.

Ara

Okulumuz da Veli Akademileri Projesi kapsamında öğretmenlerimiz Nimet DÜNDAR ve Bahar AYDIN tarafından Diyabet Eğitimi semineri yapıldı.

Kas

Okul Aile Birliği Başkanı Emine BAYRAK önderliğinde Okul Aile Birliği ve okulumuz öğretmenleri Öğretmenler Günü etkinliğinde bir araya geldi.

Kas

May

Sancaktepe İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü´müz Murat ŞİT ve basın mensuplarının katılımıyla veli kitaplığımızın açılışı yapıldı. Açılışa velilerimiz yoğun ilgi gösterdi.

Mrt

Okulumuz öğretmenlerinden Nilgün Yıldız ve Refik YILDIZ önderliğinde velilerimize yönelik kitap okuma alanı oluşturuldu. Velilerimiz oluşturulan kitaplıktan istediği kitabı alıp ister evinde ister okulumuzda okuyabilecekler.