İSTANBUL / SANCAKTEPE - Sarıgazi Peyami Safa İlkokulu

KADIKÖY’DEN      19ES    hareket saatleri için  tıklayınız       Durak Haritası

ÜSKÜDAR’DAN     11P      hareket saatleri için  tıklayınız       Durak Haritası

YAVUZTÜRK´TEN  14YE     hareket saatleri için tıklayınız       Durak Haritası

(14ES, 19ES, 11P ve 14YE  otobüsüne binerseniz, Sarıgazi Emek Mahallesindeki EVPA durağında inmelisiniz. Bu dört otobüs okul yakınından (50 m) geçmektedir.

KADIKÖY’DEN 19E           hareket saatleri için tıklayınız       Durak Haritası

KADIKÖY’DEN 19S           hareket saatleri için tıklayınız       Durak Haritası

ÜMRANİYE’DEN 131YS     hareket saatleri için tıklayınız       Durak Haritası

KARTAL’DAN 132S           hareket saatleri için tıklayınız       Durak Haritası

19E, 19S, 11ÜS, 11V, 11G, 14, 14S, 122B, 122S, 131, 131C,  131YS, 132S, 522B, 522ST vb. otobüslerine binerseniz, Sarıgazi Merkezde inmelisiniz. Daha sonra Dolmuş ile okulumuza ulaşabilirsiniz. Sarıgazi Merkezden geçen birçok otobüs hattı vardır. Diğer hatlar için İ.E.T.T sitesinde "Oraya Nasıl Giderim?" linkine tıklayınız.) Otobüs ile ulaşım haritası (büyük hali) için tıklayın>>>

DOLMUŞ  İLE ULAŞIM

A) Sarıgazi Merkezde Özel Bölge Hastanesinin karşısındaki Namık Kemal Caddesinde (yaklaşık 75 metre ilerideki duraktan-Mezarlık Önü), Dudulluya Giden "Dudullu-Emek Mah." dolmuşlarına binerseniz. EVPA durağında (Isıcam firmasının önünde) inmelisiniz. Aşağıdaki haritaya bakınız.

B) Dudullu´dan kalkıp Emek mahallesinden geçen "Dudullu-Emek Mah." dolmuşlarına binerseniz, EVPA durağında (Isıcam firmasının önünde) inmelisiniz. Aşağıdaki haritaya bakınız.

Not: Okulumuz ISICAM cam firmasının arkasındadır. Dolmuş ile ulaşım haritası (büyük hali) için tıklayın>>>

okul ulaşım haritası

Yayın: 30.11.2012 - Güncelleme: 29.10.2017 17:46 - Görüntülenme: 2489