Okulumuzda Kayaklı koşu milli ve olimpiyat sporcumuz  Ayşenur DUMAN, milli dart sporcumuz  Mehmet Ali ÇEVİK ile söyleşi yapıldı.

Okulumuzda Kayaklı koşu milli ve olimpiyat sporcumuz Ayşenur DUMAN, milli dart sporcumuz Mehmet Ali ÇEVİK ile söyleşi yapıldı.

Kayaklı koşu milli ve olimpiyat sporcumuz Balkan şampiyonu Ayşenur DUMAN, milli dart sporcumuz Avrupa şampiyonu Mehmet Ali ÇEVİK ile söyleşi yapıldı.

24.06.2021 82

Kayaklı koşu milli ve olimpiyat sporcumuz Balkan şampiyonu Ayşenur DUMAN, milli dart sporcumuz Avrupa şampiyonu Mehmet Ali ÇEVİK 1-C sınıf öğretmeni Ömer TOPAL' ın yapmış olduğu söyleşiye katılarak öğrenci ve velileri sporun önemi ve faydaları hakkında bilgilendirmiştir.Zoom platformu  üzerinden yapılan söyleşiye çok sayıda öğrencilerimiz katıldı.Söyleşiye katılan milli sporcularımıza başarılar dileriz.

24-06-202124-06-202124-06-2021