Okulumuzda yeni e-twinning projemiz başladı.

05.12.2021 77

Okulumuz sınıf öğretmenlerinden Yener KARABAĞ' ın da Kurucu üyeliğini yaptığı "Oku-Değerlendir-Eğlen-Öğren" e-twinning projesi Kasım ayında başladı..Projemiz iki ortakla yürütülmekte olup diğer ortağımız Antalya -Finike Yeşilyurt Şehit Adem Ovar İlkokulu sınıf öğretmenlerinden Ercan ACAR'dır..Projemizi  21 Ocak 2022 tarihinde tamamlamayı planlıyoruz.

Kitap okumak her öğrencinin ve her insanın temel etkinliklerinden olmalıdır.İlkokul düzeyindeki öğrenciler, öğrenme süreçleri için çok önemli bir temel atmış olurlar.Bu temelin sağlam olması tüm eğitim hayatlarını etkileyecektir.Bu bağlamda ilkokulda kazandırılabilecek kitap okuma sevgisi eğitim hayatlarında her daim etkili olacaktır.Yine ulusal ve uluslararası araştırmalar göstermektedir ki; başarılı olmanın en birinci koşulu okuduğunu anlamaktır.Biz de bu kapsamda ağaç yaşken eğilir felsefesiyle çocuklara kitap okuma sevgisi kazandırabilmek için yola çıkıyoruz.Ana hedefimiz ise kitap okumanın tadını almış ve bu tadı hayatı boyunca hiç unutamayacak öğrenciler yetiştirmek olacak.

05-12-202105-12-202105-12-202105-12-202105-12-2021