Sarıgazi Peyami Safa İlkokulu Satranç Turnuvası Tamamlandı

Sarıgazi Peyami Safa İlkokulu, öğrencilerin strateji yeteneklerini geliştirmek ve satranç tutkularını desteklemek amacıyla satranç turnuvası düzenledi. 6 etaptan oluşan turnuvaya 62 öğrenci katılım sağladı ve heyecan dolu mücadeleler gerçekleşti. Turnuva sonunda dereceye giren öğrenciler ödüllendirildi.

04.07.2023 137

04-07-2023

Sarıgazi Peyami Safa İlkokulu Satranç Turnuvası, satranç oyununu seven öğrencilerin bir araya gelerek yeteneklerini sergiledikleri bir platform oldu. Katılımcılar, stratejik düşünme becerilerini kullanarak rakipleriyle mücadele etti ve sıralamalarını belirlemek için yoğun çaba sarf etti. Turnuva boyunca her etapta büyük bir rekabet yaşandı. Öğrenciler, satranç tahtasında kendi yeteneklerini göstermek için tüm stratejilerini kullanarak mücadele etti. Her maç, oyuncuların zihinsel becerilerini test etti ve satrançın matematiksel, analitik düşünce ve sabır gerektiren bir oyun olduğunu bir kez daha kanıtladı. Sonuç olarak, turnuva sonunda ilk dört sırayı elde eden öğrenciler büyük bir başarı elde ettiler. Okul idaresi, bu öğrencilerin gösterdikleri performansı takdir etmek ve teşvik etmek amacıyla ödül töreni düzenledi. Okul Müdürü Fuat ERCAN, törende yaptığı konuşmada, öğrencilerin satranç turnuvasına katılmalarından duyduğu memnuniyeti dile getirerek, satrançın zihinsel gelişime katkı sağlayan önemli bir aktivite olduğunu vurguladı. Ayrıca, öğrencilerin stratejik düşünme, problem çözme ve konsantrasyon becerilerini geliştirmeleri için bu tür etkinliklerin önemine değindi.Ödül töreni, büyük bir coşkuyla gerçekleştirildi ve öğrencilerin başarıları aileleri ve öğretmenleri tarafından gururla paylaşıldı.

Sarıgazi Peyami Safa İlkokulu, satranç turnuvası ve diğer etkinlikleri ile öğrencilerin yeteneklerini keşfetmelerini ve geliştirmelerini sağlamaya devam ediyor. Bu tür etkinlikler, öğrencilerin stratejik düşünme becerilerini güçlendirirken aynı zamanda ekip çalışması, sabır ve disiplin gibi değerli özellikleri de desteklemektedir.

04-07-202304-07-202304-07-202304-07-202304-07-202304-07-202304-07-202304-07-202304-07-2023